woensdag 8 juni 2011

Seattle: Dag 3

Vandaag, Donderdag 12 mei 2011 wordt een echte verwen dag. Onze in Seattle woonachtige buren van de boot, hebben ons al een van de eerste dagen van de reis door het Panamakanaal, uitgenodig voor een dag sightseeing in Seattle. We worden daarom heel luxe door hen opgehaald in het hotel en zetten koers richting Lake Washington, passeren de Floating Bridge en zetten koers richting de 82 meter hoge


Snoqualmie Falls, een spectaculair gezicht.

Daarna bezoeken we het casino voor een uitgebreide lunch.

Waarna we richting shopping centres verdwijnen waar de kleding buitengewoon goedkoop blijkt te zijn. Echte merk spijkerbroeken voor 10 dollar, in alle maten en soorten.
Lederen schoenen ook voor weggeefprijzen om van de sportkleding maar te zwijgen.

We doen geen aankopen -lastig mee te nemen bij een max van 21 kilo-! We bezoeken nog de plaats waar 'Twin Peaks' werd gefilmd en na koffie te hebben gedronken bij STAR BUCK's worden we weer keurig bij het hotel afgeleverd. Dank voor deze bijzondere dag aan onze bijzonder lieve vrienden!





In 2012 komen we op TV deze film tegen die zich voor een deel afspeelt in het hotel waar we in Seattle logeerden: Hyatt at Olive 8....leuke hernieuwde kennismaking met de stad die ons hart heeft gestolen!