zondag 6 mei 2012

op de oceaan 6 mei


Day 2: Eerste dag op zee 

Sunday May 6th 2012
Sunrise 6.19 am
Sunset  7.21 pm
Evening attire Formal

We beginnen met het ontbijt


Een extra luxe is dat je ´s avonds kiest wat je wil eten bij het ontbijt.
Alles is mogelijk.
Wij kiezen meestal toast, gebakken eieren of omelette ,deense koffiebroodjes , 
crossaint ,blueberry muffin, thee en versgeperste jus en een fruithapje bestaande uit drie schijfjes meloen en 1 schijf ananas.


Je kunt  krijgen wat en wanneer je het wilt.
Ze bellen je dat het ontbijt er aan komt en dan een heerlijk ontbijtje op het balkon. 
Daarna gaan we naar de keukens op het schip .The galley tour.
Alles van ijs tot brood en alle happen tussendoor wordt vers gemaakt op dit schip.










Er zijn 6 speciale speakers ingevlogen voor deze overtocht.
Klik en maak kennis  De eerste lezingen starten vandaag.


Leland D.Melvin  Astronaut
Professor David W.Hughes Astronoom
Kaitlin Sandeno  4 olympic medal winner 
Jay Brooks guest Chef
Peter Koff cape wine master
Miguel Mendoza certified Zumba Instructor
Pablo Contrisciani Artist Painter


`s avonds is er de Captains welcome toast .
Captain Athansios G Peppas.
and his senior officers.
Chief engineer  Nikolaos Politsis.
Staff Captain Christos Trifllis
Guest Relations Manager Jann Ramos 
Hotel Director Christophe Belaubre
Cruise Director Rich Clesen
Food and Beverage manager Doug Shelley
Executive Chef Olivier Trividic


Concierge Class

Designed for the traveler who settles in nicely to veranda staterooms where little details make a big difference. Savor unexpected delights such as fresh flower arrangements, personalized stationery, and complimentary shoeshine service. The attention to detail will amaze you, even as you sleep on the perfect pillow you've selected from our pillow menu. If personalized Concierge service, priority check-in and early disembarkation appeal to you, Concierge Class is your clear choice.