maandag 23 mei 2011

Celebrity Infinity: Cartagena Colombia


Woensdag 27 april 2011. Het wordt een vroege dag vandaag: aankomst in Cartagena om 07.00 uur. We schuiven aan in de excursie en komen aan in de plaatselijke markthallen en vergapen ons aan fraai uitgedoste dames en een hoeveelheid van souvenier-artikelen. We wandelen door het stadje, raken in de kerk van Petrus Claver -bijna- de groep kwijt, maar het komt goed! We komen behouden terug aan boord van onze varende trots.


Tijdens onze wandeling komen we "La Gorda Gertrudis" of wel "Fat Gertrude" tegen, een schepping van Fernando Botero wiens werk we ooit in het Gemeente Museum in Den Haag al eens tegenkwamen: Ook op de Celebrity Summit is een kunstwerk van zijn hand te vinden. Leuk zo'n weerzien in het wild in het geboorteland van de kunstenaar!






Hoogtepunt van het Theater-entertainment van vanavond is de komiek Rich Ceisler: Dat is weer lachen geblazen. Gelukkig morgen weer een dagje varen: maar even bijkomen zal niet gaan lukken! Opnieuw een spannende dag: het passeren van het Panamakanaal.