dinsdag 24 mei 2011

Celebrity Infinity, Panamakanaal





Donderdag 28 april 2011. Vandaag begint de dag vroeg. We kijken vóór zessen al naar de aankomst van de loods en gedenken ondertussen de geboortedag van onze moeder, die vandaag 95 jaar had kunnen worden, jammer genoeg heeft zij van 95 jaren er maar 41 mogen leven. Het extra -luxueuze- in de hut bezorgde ontbijt geeft ons hét - en we vieren het toch nog- feestelijke gevoel: Happy Birthday! We blijven lang in de hut (te lang) en sms-en naar huis dat we in de sluis liggen en of men wil kijken. Dat doen ze ook - maar op ons balcon zijn we moeilijk te ontdekken -edoch aan belangstelling uit Nederland heeft het Panamakanaal deze dag geen gebrek!

Uncle Marty loodst ons met gebruikmaking van de scheepsomroep gedetailleerd door het Panamakanaal. Al met al een heel bijzondere, spannende en interessante onderneming waarbij de voorstelling die je vooraf van het avontuur had, revolutionair wordt omgevormd. Het is heel anders!





Dan naar de "Back on Demand" show in het theater waar we getuige zijn van een uniek optreden van Trevis Turpin en Rich Ceisler:

Doen na afloop van de show nog een "raffeltje", gaan dineren in de "Trellis" waar we op onze wenken worden bediend door onze 'eigen' ober Herman en blijven in de Discotheek (tot ie helemaal leeg is) in de Constellation Club op dek 11 om te genieten van de klanken van de Intenz 6 Party Band. Het was weer genoeg voor vandaag!


Nu wat filmpjes van het tegelijkertijd passeren van de Arcadia en de Infinity